Super se imam na snemanjih

Tatjana Logar dela sicer kot učiteljica razrednega pouka vendar je po duši umetnica in svojo željo po izražanju ter kreativi uresničuje ne samo preko snemanj ampak tudi umetniškega ustvarjanja. #intervju #IzPrveRoke #avdicija #talenti

Celo desetletje je obiskovala slikarsko društvo in s svojim izrazitim čutom za estetiko je postala ilustratorka ter stopila v svet s svojo Etsy trgovinico. Z njenim najljubšim motivom drobne unikatne ptičice, ki simbolizira mir, ljubezen ter svobodo, je celo odprla svojo samostojno razstavo.

Zase pravi, da je zelo odprta, nežna in radovedna oseba, kar se je pokazalo v njenih mnogoterih interesih skozi odraščajoča leta. Verjame, da vsaka dana priložnost lahko nekaj prinese v življenje posameznika ali pa ga na nek način obogati.

 
Foto: Snemanje za Terme Tuhelj (osebni arhiv Tatjane Logar)
 
 

Snemanje je za njo prijeten kreativen izziv, ker ji omogoča tudi spontano izražanje pri interpretaciji vlog.

V trenutkih ko se sooči z izzivom pa rada pomisli na to, kaj vse je že doživela in dosegla in to ji služi kot opomnik, da se je vredno potruditi v življenju in narediti korak naprej.

Kdaj in zakaj si se odločila za vstop v snemalni svet?

Vse se je začelo pred kakšnimi desetimi leti, v meni je to področje vzbudilo interes, ker sem že po naravi estetska, ustvarjalna in radovedna oseba in sem želela poskusiti, zakaj pa ne.

Kako si izvedla za Avdicijo.com?

Za Avdicijo sem izvedela pred petimi leti, preko prijatelja, ki vas je zelo pohvalil in ker sem želela še sama doživeti in videti kaj dogaja tukaj sem se vpisala.

Kaj vse si že snemala in na katero vlogo si najbolj ponosna?

Preko Avdicija.com sem imela prvi projekt za Terme Tuhelj, nato reklamo za NLB vito, Gorenje, Studio Moderna in Slovensko turistična organizacija (STO). Na slednje snemanje oziroma vlogo sem tudi najbolj ponosna, ker smo imeli čudovite snemalne dneve, vsi smo se imeli super, ujeli smo se s celo ekipo in ustvarjalnost je bila na višku. To je bila res lepa izkušnja, prepričana sem, da ne samo zame ampak tudi za vse sodelujoče.

Foto: Snemanje za Atlantida Boutique Hotel (osebni arhiv Tatjane Logar)
 

Kaj te na snemanjih najbolj preseneča ali navdušuje?

Na vsakem snemanju spoznam nove ljudi, všeč mi je cel flow, utrip na snemanjih in čuti se ustvarjalnost ter neko posebno energijo. Vsi so zelo odprti zato lahko hitro navežeš stik z osebo, vidiš in spremljaš dogajanje v ozadju snemanja ali pa za vlogo pomerjaš različna oblačila. Najbolj mi je pa všeč, ko vidim te ljudi, ki delajo s srcem in s strastjo, res super.

Kako misliš, da osebo snemalne izkušnje spremenijo ali obogatijo?

Sigurno v tem, da postaneš bolj samozavesten, odprt kot oseba in bolj sproščen pri vsakem naslednjem snemanju.

Kaj si pri sebi in vseh tvojih dosedanjih snemalnih izkušnjah, obogatila ali nadgradila?

Dobila sem veliko novih prijateljev, obenem pa tudi zmanjšala strah pred javnim nastopom in povečala samozavest.

 

 

 

Bi radi tudi vi poskusili in zaigrali v reklamah, nadaljevankah, oglasih in podobnih projektih?

Na Avdicija.com, casting agenciji z 20-letno tradicijo in izkušnjami, najdete ažuren pregled različnih vlog v filmih, nadaljevankah ali reklamah. Obiščite nas TUKAJ

© 2022 Avdicija.com ❤ Za vse, ki si želite igrati v filmu, nadaljevanki ali reklami