Mlada zvezda TV serije Česnovi in Gorske sanje se veseli novih snemanj

Vesna Ponorac: študentka, model in mlada amaterska igralka, ki je zaslovela z vlogo v seriji Česnovih in Gorske sanje #IzPrveRoke#Intervju#VprašaliSmo

Snemanje je v njej zbudilo zanimanje že ko je bila majhno dekle, vendar je dokončno zbrala pogum pri 16 letih, ko je postala članica Avdicija.com in nedolgo zatem opravila avdicijo za svojo prvo in zelo opazno vlogo v TV seriji…in jo tudi dobila.

Dinamična in ambiciozna Vesna študira ekonomijo, smer računovodstvo in revizija, zelo jo zanima tudi podjetništvo.

Zase pravi, da je zelo radovedne narave in uživa v novih izkušnjah, zato kljub temu, da se rada preizkusi v igralskih vodah pušča odprta vrata prihodnosti za svoje nadaljnje ambicije in priložnosti.

Zakaj si izbrala Avdicija.com?

Super je, ker so vse informacije, ki jih potrebuješ na spletni strani in se na avdicije enostavno prijaviš, če ustrezaš pogojem…in poskusiš srečo (smeh).

Na katerih snemalnih projektih si že sodelovala?

Imela sem že dve večji vlogi na kateri sem tudi zelo ponosna. Prvo sem dobila pri 17 letih ravno preko Avdicija.com. K vam sem prišla na avdicijo za vlogo Eve, za katero sem bila kasneje tudi sprejeta. Ta vloga v TV-seriji Česnovi je bila moja prva snemalna izkušnja, na katero imam lepe spomine in veliko sem se naučila. Leto kasneje sem pa igrala lik smučarke Mateje v seriji Gorske sanje, čeprav v resnici ne smučam (smeh). To je bila vrhunska izkušnja, s super igralci in res sem hvaležna, da sem se tistega dne oglasila pri vas »na slepo« in dobila svojo prvo vlogo, ki mi je odprla »snemalna vrata«.

Kaj bi priporočala nekomu, ki ima tremo oziroma ga je strah nastopa pred kamero?

Včasih je strah koristen, ker ko ga začutiš in vseeno izpelješ zadevo do konca si potem zelo vesel, da ti je uspelo. Za ta uspeh si zaslužen sam in pri sebi si lahko rečeš »vauu, še dobro, da sem poskusil kljub strahu…bilo je vredno«. Samo tako lahko spoznaš, da zmoreš, si sposoben in že to je dober razlog, da se soočiš s strahom…vsakič znova.

Kaj poleg igranja še počneš v prostem času?

Imam zelo malo prostega časa, saj poleg tega še študiram in delam. Vendar, ko mi uspe vzeti nekaj časa zase, sem rada v družbi prijateljev, grem v fitnes ali pa grem na tek..če je primerno vreme (smeh).

Bi nam zaupala kakšno prigodo iz snemanja?

Bilo je veliko prigod ampak nikoli ne bom pozabila snemanja serije Česnovi, kjer je zadnja scena od mene zahtevala, da sem resna in žalostna (v tej sceni je njen lik zapustil fanta) in ravno takrat se nikakor nisem mogla zresniti ter zbrati, da bi lahko ta čustva odigrala. Kader smo večkrat poskusili posneti pa mi nikakor ni uspelo vse do trenutka, ko je že režiserja zaskrbelo, da nisem »kaj takega vzela« ker se toliko smejim….na koncu je pomagalo, da smo šli vsi ven na zrak in ko smo se vrnili smo vse posneli v 10 minutah.

Kakšne so tvoje nadaljnje ambicije?

Študiram ekonomijo, smer računovodstvo in revizijo in se v prihodnosti kar vidim v teh vodah. Igranje mi je všeč, ker ima svoj čar, spoznavam zanimive ljudi in vedno se imam super na snemanjih.

Kaj je tvoj življenjski moto?

Težko se izrazim le v enem stavku, ampak imam občutek, da ti življenje ponudi neskončno možnosti in ti si tisti, ki se odloči ali bo dano priložnost opazil in jo izkoristil. Ali pa boš ostal na mestu in pustil, da te strah ohromi. Zato, če se ti ponudi kakšna zanimiva priložnost jo ne spusti, kljub morebitnemu strahu. Na koncu boš za svoj pogum poplačan in videl boš, da si sposoben več kot si misliš.

 
 

Vas zanimajo kakšne so snemalne priložnosti za vas?

Na Avdicija.com, casting agenciji z 20-letno tradicijo in izkušnjami, najdete ažuren pregled različnih vlog v filmih, nadaljevankah ali reklamah. Najdite svojo vlogo TUKAJ

© 2022 Avdicija.com ❤ Za vse, ki si želite igrati v filmu, nadaljevanki ali reklami